Primul training gratuit din seria „Buticul de PR”

Russenart Communications organizeaza primul curs gratuit din sesiunea de traininguri „Buticul de PR”, cu sprijinul IAA Romania. Evenimentul avea loc miercuri, 7 iulie 2010, incepand cu ora 19, la IAA House, Calea Victoriei nr. 126, Sector 1, Bucuresti.

Participarea la eveniment este gratuita, cu conditia completarii formularului de inscriere pana pe 6 iulie, ora 24.00. Pentru finalizarea inscrierii, fiecare formular de participare completat trebuie trimis pe e-mail, la adresa larisa.toader@russenart.ro.

Invitatie la primul training "Buticul de PR"

Despre traininguri

Trainingurile „Buticul de PR” sunt organizate de Russenart Communications, fiind parte a unui program educational mai amplu, intitulat „Comunicarea pentru toti”, a carui prima etapa, proiectul „Buticul de PR”, a debutat la inceputul anului 2010, odata cu crearea blogului cu acelasi nume si a continuat cu lansarea cartii “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz“.

Fiecare training va avea o parte informativa, cuprinzand notiunile prezentate in cartea “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz“ si o parte practica, in cadrul careia cursantii vor avea ocazia sa demonstreze insusirea informatiilor din prima parte a cursului.

Totodata, la fiecare curs va fi invitat sa participe cate un jurnalist cu experienta importanta in presa, care va prezenta relatia cu PR-istul din perspectiva sa, precum si cele mai importante greseli facute de specialistii in relatii publice.


5 gânduri despre „Primul training gratuit din seria „Buticul de PR””

  1. Buna seara,

    va contactez in legatura cu inscrierea pentru seminarul de miercuri 21 iulie de la sediul IAA, pentru care m-am inscris ieri dar pentru care nu am primit inca confirmare.

    Va rog sa imi confirmati primirea formularului de inscriere.

    Va multumesc.
    Cristina Ghiveciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s