Record de inscrieri la primul training „Buticul de PR” – 300 de confirmari

Pana in prezent 300 de persoane au solicitat participarea la trainingul „Buticul de PR” organizat de Russenart Communications la IAA House.

Si continua sa vina solicitari…

Ma bucura tare mult interesul starnit de acest curs si sper sa fie la inaltimea asteptarilor cursantilor.

Totodata, intrucat numarul participantilor depaseste cu mult capacitatea salii si pentru a nu sta ca „stridiile” in sala , s-a luat hotararea impartirii listei de participanti in doua parti: astfel, jumatate dintre cursanti vor veni maine la training, incepand cu ora 19, iar pentru cealalata jumatate voi organiza acelasi training saptamana viitoare , miercuri 14 iulie, ora 19.00. Trainingurile vor fi identice, fara diferente intre ele, astfel incat toti participantii sa beneficieze de aceleasi informatii.

In acest fel vom raspunde tuturor solicitarilor sosite (si viitoare, pentru ca inscrierile se mai pot face astazi, pana la ora 24).

Reguli de participare

  • Fiecare participant care a trimis formularul de inscriere pe adresa de email larisa.toader@russenart.ro, va primi pe e-mail programul cursului, precum si data cursului la care poate participa (7 iulie sau 14 iulie).
  • In caz ca un participant a completat si trimis formularul de inscriere astazi, pana la ora 24.00 si nu primeste pe e-mail programul trainingului (inclusiv data si ora cursului) pana maine dimineata (ora 10.00), este rugat sa ne contacteze (0761 831 160 sau pe larisa.toader@russenart.ro).
  • In caz ca un participant nu a confirmat participarea prin completarea si trimiterea formularului de inscriere pana la finalul zilei (marti, ora 24.00), nu va putea participa la curs.
  • Confirmarile doar pe Facebook nu se iau in considerare
  • Fiecare participant este rugat sa aiba la el acte de identitate, pentru a putea dovedi ca este persoana care a confirmat participarea la training.

Va asteptam!

Larisa Toader

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s