Internship la Russenart Communications

Compania Russenart Communications scoate la concurs 2 pozitii de intern, pentru perioada 24 iulie – 10 august.

In cadrul internshipului, fiecare intern va avea posibilitatea de a invata ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de PR si de a pune in practica informatiile obtinute in urma trainingurilor sau ca urmare a lecturarii cartii „Secretele relatiei cu presa”. Totodata, spre desosebire de internshipul in alte agentii, exista posibilitatea ca activitatea internului sa se deruleze inclusiv de la domiciliul sau (prin urmare se pot inscrie la internship inclusiv studentii sau absolventii care nu se afla in Bucuresti, cu conditia sa aiba conexiune la Internet).

In urma perioadei de internship in cadrul companiei, fiecare intern va beneficia de o scrisoare de recomandare pe care sa o foloseasca la angajarea in alte agentii sau departamente de PR si de o adeverinta de practica. Totodata, internii care au lucrat in cadrul Russenart Communications vor fi preferati la angajarea  unui junior in cadrul companiei (probabil in septembrie).

Candidatii trebuie sa fie studenti sau absolventi ai unei facultati de comunicare si sa demonstreze ca stiu sa vorbeasca si sa scrie corect. Pentru a fi selectat, fiecare candidat trebuie sa trimita un CV pe adresa larisa.toader@russenart.ro, alaturi de un eseu cu tema: „De ce vreau sa lucrez in PR” (maxim 2 pagini).

Data limita de trimitere a CV-urilor si a eseurilor este 23 iulie.

Va astept!

Larisa Toader

Anunțuri

Un gând despre „Internship la Russenart Communications”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s