S-au incheiat inscrierile la trainingul „Buticul de PR” – 21 iulie

Inscrierile la Cel de-al treilea training gratuit din seria “Buticul de PR” s-au incheiat in aceasta seara, la ora 24.00. Formularele care vor sosi dupa aceasta ora, nu vor fi luate in considerare.

Totodata, au fost ignorate formularele trimise in corpul e-mailului, precum si confirmarile care nu au avut atasat formular de inscriere.

Cei care nu au trimis formularul de inscriere pana la termenul limita, vor avea ocazia sa se inscrie la un nou training in perioada 23-26 iulie (pana la ora 24.00).

Intrucat numarul de participanti inscrisi este egal cu numarul de locuri in sala (130), vom avea o singura grupa pentru acest curs.

Asa cum am mai spus in mesajele de raspuns la comentarii, cei care au trimis deja formularele de inscriere pana ieri la ora 17.00, au primit mesaj de confirmare astazi, pana la ora 15.

Cei care au trimis formulare de inscriere ieri dupa amiaza sau astazi, vor primi confirmarea de inscriere astazi, dupa ora 24.00, in momentul in care vor fi centralizate toate datele despre persoanele inscrise.

Va astept maine pe cei care v-ati inscris la training!

Larisa Toader

Reclame

4 gânduri despre „S-au incheiat inscrierile la trainingul „Buticul de PR” – 21 iulie”

 1. Buna ziua.
  Desi am trimis formularul de inscriere inainte de deadline, nu am primit un mail de confirmare. Mai e posibil sa particip la trainingul din aceasta seara?

  1. Ti-a fost trimisa confirmarea de primire a inscrierii inca de ieri, pe la ora 15.00, la adresa pe care ai notat-o in formularul de inscriere. Te rog sa iti mai verifici o data e-mailul (inclusiv fisierul bulk).

   Cu siguranta poti participa, avand in vedere ti-a fost trimisa confirmarea.

   O zi buna!

   Larisa Toader

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s