Ultimul training „Buticul de PR” – 28 iulie, IAA House

In perioada 25-27 iulie va puteti inscrie la ultimul training „Buticul de PR”, intitulat „Principalele instrumente folosite de un PR-ist in relatia cu presa”.

Pentru a putea participa, fiecare persoana trebuie sa se inscrie completand Formularul de înscriere pana pe 27 iulie, ora 24.00, indiferent daca s-a inscris sau nu la trainingurile anterioare.

Fiecare formular completat va fi trimis pe e-mail la adresa larisa.toader@russenart.ro. Nu se accepta formularele trimise in corpul e-mailului sau fara date de contact.

Mesajele de confirmare a primirii mesajului vor fi trimise astfel:

– in cursul zilei de marti pentru cei care au trimis formularul de inscriere  in perioada 25-26 iulie

–  dupa incheierea perioadei de inscriere, adica pe 28 iulie, pentru cei care completeaza formularele de inscriere marti

Fiind ultimul training, vom avea un numar limitat de locuri (maxim 130 locuri), prin urmare vor fi acceptate formularele de inscriere in ordinea primirii.

Trainingul va avea loc incepand cu ora 19.00, la IAA House, Calea Victoriei Nr. 126 (Intrarea Teatrul Act), Sector 1, Bucuresti.

Va astept!

Larisa Toader

Reclame

3 gânduri despre „Ultimul training „Buticul de PR” – 28 iulie, IAA House”

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s