Ultima saptamana de inscrieri la workshop-urile „Buticul de PR”

Doar in aceasta saptamana te mai poti inscrie (sau iti poti inscrie colegii) la ultima sesiune de workshop-uri Buticul de PR, ce va fi desfasurata in perioada 6-10 septembrie.

Cursurile au loc la IAA House si se adreseaza tuturor celor care isi doresc o cariera in PR si obtinerea acelor informatii pe care nu au avut de la cine sa le invete, sau isi doresc sa isi promoveze compania, dar nu stiu de unde sa inceapa.

Toate cursurile sunt organizate de agentia de comunicare Russenart Communications, cu sprijinul IAA, ca parte a proiectului “Buticul de PR” din cadrul programului “Comunicarea pentru toti” si cuprind informatii practice din domeniul relatiilor publice (crearea unei strategii de relatii publice, un buget sau un calendar, precum si un action plan sau status report).

Fiecare sesiune de workshop-uri dureaza 5 zile (de luni pana vineri), cate 2-3 ore pe zi, intre orele 19 si 22, oferind informatii aplicate, studii de caz si exemple practice, iar programul fiecarui workshop poate fi gasit aici.

Dupa fiecare sesiune de workshop-uri se vor elibera diplome de participare, care sa ajute cursantii sa demonstreze cunostintele acumulate in domeniul de relatiilor publice.

Inscriere si taxa

Pentru realizarea inscrierii la workshop-urile “Buticul de PR”, se descarca de aici formularul de inscriere, se completeaza si se trimite pe adresa de e-mail larisa.toader@russenart.ro, pana vineri, 3 septembrie, ora 18.00.

Pentru acoperirea cheltuielilor de organizare, workshop-urile actuale necesita o plata minima de 30 lei+TVA/ workshop, insemnand 150 lei +TVA pentru o sesiune saptamanala de 5 workshop-uri.

Informatii suplimentare sau completari pot fi gasite aici.

Va astept!

Larisa Toader

Reclame

Un gând despre „Ultima saptamana de inscrieri la workshop-urile „Buticul de PR””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s