Buticul de PR…la inaltime!

Ultima serie „Buticul de PR” a inceput luni, 3 septembrie si se va desfasura pana vineri, 10 septembrie.

In acelasi timp, pentru cursantii care doresc sa isi completeze cunostintele cu informatii si activitate practica, sustinute intr-un cadru informal, „Buticul de PR” va continua in week-end-ul 1-3 octombrie, la munte (gasesti aici programul cursurilor).

Cursul se va desfasura la Sinaia, vila Marald si va avea ca tema pregatirea si organizarea unui Media Tour, cuprinzand inclusiv activitati de simulare (organizare efectiva, pregatirea programului, a mapei de presa etc.). In ziua dedicata simularii activitatilor, fiecare cursant va avea ocazia „sa se puna in pielea” organizatorului de evenimente si sa se confrunte cu diferite probleme organizatorice.

Cazarea la Sinaia se va realiza in cursul zilei de vineri, 1 octombrie (incepand cu ora 12 a zilei respective, in functie de sosirea fiecarui participant), iar intoarcerea la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, 3 octombrie, dupa pranz.

Inscriere si taxa

Pentru inscrierea la acest curs de 3 zile, fiecare participant trebuie sa descarce formularul de inscriere de aici, sa il completeze si sa il trimita pe adresa larisa.toader@russenart.ro pana pe 24 septembrie, ora 18.00. Dupa trimiterea formularului, fiecare cursant va primi o factura proforma si un voucher de participare prin intermediul firmei de curierat, urmand sa le foloseasca pentru a participa la cursurile de la Sinaia.

Taxa de participare este 248 lei/ persoana si cuprinde: cazare doua nopti, un gratar oferit de agentia Russenart Communications -sambata seara, coffee  break  in timpul cursurilor (apa plata, cafea si fursecuri)+suport de curs.

Fiecare cursant isi va sigura singur transportul si mesele (in afara de gratarul oferit sambata seara de agentia Russenart Comunications).

Intrucat numarul de locuri este limitat (maxim 22 de cursanti), inscrierile vor fi luate in considerare in ordinea sosirii lor.

Va astept!

Larisa Toader

Anunțuri

Un gând despre „Buticul de PR…la inaltime!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s