Ultimele 3 zile de inscrieri la Buticul de PR de la Sinaia

Doar pana vineri, 24 septembrie, se mai pot face inscrieri la workshop-ul „Buticul de PR” de la Sinaia. Acest curs se adreseaza atat juniorilor din PR, cat si tuturor celor care doresc sa isi completeze cunostintele cu informatii si activitate practica, sustinute intr-un cadru informal. In acelasi timp se adreseaza si celor care doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana cat mai placut.

„Buticul de PR” de la munte va avea loc in week-end-ul 1-3 octombrie, la Sinaia (gasesti aici programul cursurilor) si va cuprinde informatii  concrete si sfaturi practice despre organizarea unui eveniment de presa.

Cursul se va desfasura la Sinaia, vila Marald si va avea ca tema Pregatirea si organizarea unui Media Tour, cuprinzand inclusiv activitati de simulare (organizare efectiva, pregatirea programului, a mapei de presa etc.). In ziua dedicata simularii activitatilor, fiecare cursant va avea ocazia sa isi puna creativitatea la incercare si sa „organizeze” un Media Tour in imprejurimi. Cu alte cuvinte, daca vremea va tine cu noi, vom evita sa stam in vila si vom face activitatile de simulare a organizarii Media Tour-ului in aer liber.

Sosirea la Sinaia va avea loc in cursul zilei de vineri, 1 octombrie (cazarea realizandu-se incepand cu ora 12 a zilei respective), iar intoarcerea la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, 3 octombrie, dupa pranz.

Inscriere si taxa

Pentru inscrierea la acest curs de 3 zile, fiecare participant trebuie sa descarce formularul de inscriere, sa il completeze si sa il trimita pe adresa larisa.toader@russenart.ro pana pe 24 septembrie, ora 18.00. Dupa trimiterea formularului, fiecare cursant va primi o factura proforma si un voucher de participare prin intermediul firmei de curierat, urmand sa le foloseasca pentru a participa la cursurile de la Sinaia.

Taxa de participare este 248 lei (adica 200 lei+TVA)/ persoana si cuprinde: cazare doua nopti, un gratar +petrecere de socializare organizate sambata seara, coffee break  in timpul cursurilor (apa plata, cafea si fursecuri) si materialul informativ oferit fiecarui participant la cursuri.

Intrucat numarul de locuri este limitat, inscrierile vor fi luate in considerare in ordinea sosirii lor.

Atentie!

  1. Numarul de participanţi este de maxim 22 de persoane!
  2. Taxa de participare cuprinde: cazare doua nopti (in camera dubla), un gratar oferit de agentia Russenart Communications – sambata seara, coffee break in timpul cursurilor (apa plata, cafea si fursecuri) + suport de curs (pentru participantii la cursuri) + materiale necesare activitatilor de  simulare a organizarii Media Tour-ului (hartie, toner, imprimanta etc.)
  3. Transportul si mesele nu sunt incluse in pret (in afara de gratarul oferit sambata seara de agentia Russenart Comunications si de Coffee Break-urile din timpul cursurilor).
  4. Fiecare cursant se va putea caza la vila Marald, vineri, 1 octombrie, incepand cu ora 12.
  5. După trimiterea formularului de înscriere completat, fiecare participant va primi, prin curier, un voucher cu un cod unic, care îi va permite accesul la cursuri si cazarea.
  6. Taxa de participare va fi achitata în momentul primirii cuponului de acces din partea curierului.

Va astept!

Larisa Toader

Managing Director Russenart Communications

0761 831 160

Reclame

Un gând despre „Ultimele 3 zile de inscrieri la Buticul de PR de la Sinaia”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s