Ultimele inscrieri la workshop-urile „Buticul de PR” de la Cluj

In perioada 18-22 octombrie, la Cluj-Napoca va avea loc sesiunea de workshop-uri de relatii publice, din cadrul Caravanei Buticul de PR. Workshop-urile vor avea loc zilnic, intre orele 18 – 21, la sediul companiei de traininguri De KLAUSEN, Str. Universitatii 1/30, Cluj-Napoca.

La workshop-uri pot participa atat studenti si absolventi ai facultatilor de comunicare, cat si specialisti de relatii publice sau de marketing dornici sa afle cum se realizeaza anumite activitati (strategie, buget, calendar, action plan etc.) in agentiile de comunicare.

Nivelul cursurilor este incepator spre avansat, primele doua workshop-uri (cele referitoare la construirea unei strategii de relatii publice si a unui action plan fiind mai dificile).

Toate workshop-urile contin informatii concrete si sfaturi practice, cu aplicabilitate imediata, precum si studii de caz si vor fi sustinute de Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications (programul este identic cu cel desfasurat la workshop-urile din Bucuresti).

Inscriere Buticul de PR

Inscrierea la workshop-urile si internship-urile Buticul de PR 2011 s-a incheiat.

Pentru participarea la Buticul de PR, editia urmatoare, acceseaza sectiunea Inscriere!

Dupa inscrierea la workshop-uri si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

 


Despre Buticul de PR

“Buticul de PR” este primul proiect educaţional care îşi propune să ofere o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice. Proiectul este iniţiat şi dezvoltat de Russenart Communications (pentru informatii suplimentare sau materiale informative acceseaza www.buticuldepr.wordpress.com).

Proiectul “Buticul de PR” a debutat la inceputul anului 2010 cu lansarea blogului cu acelasi nume, fiind urmat de lansarea primei cărţi practice de comunicare intitulată “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz“.

Va astept!

Larisa Toader

Managing Director Russenart Communications

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s