Inscrierile la workshop-urile Buticul de PR de la Cluj-Napoca – pana maine

Doar pana maine se mai pot face inscrieri la workshop-urile „Buticul de PR” de la Cluj-Napoca.

Cursurile se desfasoara in perioada 18-22 octombrie,  zilnic, intre orele 18 – 21, la sediul companiei de traininguri De KLAUSEN, Str. Universitatii 1/30, Cluj-Napoca.

La workshop-uri pot participa atat studenti si absolventi ai facultatilor de comunicare, cat si specialisti de relatii publice sau de marketing dornici sa afle cum se realizeaza anumite activitati (strategie, buget, calendar, action plan etc.) in agentiile de comunicare.

Nivelul cursurilor este incepator spre avansat.

Toate workshop-urile contin informatii concrete si sfaturi practice, cu aplicabilitate imediata, precum si studii de caz si vor fi sustinute de Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications (programul este identic cu cel desfasurat la workshop-urile din Bucuresti si poate fi gasit aici).

Inscriere Buticul de PR

Inscrierea la workshop-urile si internship-urile Buticul de PR 2011 s-a incheiat.

Pentru participarea la Buticul de PR, editia urmatoare, acceseaza sectiunea Inscriere!

Dupa inscrierea la workshop-uri si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

 

Tot pana maine se mai fac inscrieri la cursul gratuit „Cum organizezi un eveniment de presa? ocazionat de lansarea cartii „Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz” de la Libraria Carturesti Cluj. Evenimentul de lansare si cursul vor avea loc luni, 18 octombrie, ora 12.

Cursantii workshop-urilor Buticul de PR au locuri special rezervate, cu conditia sa vina cu voucherul de participare primit  dupa achitarea taxei de inscriere.

Va astept!

Larisa Toader

Anunțuri

3 gânduri despre „Inscrierile la workshop-urile Buticul de PR de la Cluj-Napoca – pana maine”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s