Ultimele inscrieri la workshop-urile Buticul de PR de la Timisoara

Mai sunt doar doua zile de inscrieri la workshop-urile Buticul de PR de la Timisoara, organizate in  perioada 1-5 noiembrie.

Toate cursurile se vor desfasura intre orele 18-21, la sediul companiei de training partenere, Train 2, Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 19A.

Participantii se pot inscrie pana pe 30 octombrie, iar nivelul cursurilor este incepator spre avansat.

La workshop-uri pot participa atat studenti si absolventi ai facultatilor de comunicare, cat si specialisti de relatii publice sau de marketing dornici sa afle cum se realizeaza anumite activitati (strategie, buget, calendar, action plan etc.) in agentiile de comunicare.

Toate workshop-urile contin informatii concrete si sfaturi practice, cu aplicabilitate imediata, precum si studii de caz si vor fi sustinute de Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications (programul este identic cu cel desfasurat la workshop-urile din Bucuresti si poate fi gasit aici).

Inscriere Buticul de PR

Inscrierea la workshop-urile si internship-urile Buticul de PR 2011 s-a incheiat.

Pentru participarea la Buticul de PR, editia urmatoare, acceseaza sectiunea Inscriere!

Dupa inscrierea la workshop-uri si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

 

Toti cursantii workshop-urilor vor avea intaietatea la inscrierea pentru a participa la cursul gratuit ce va avea loc luni, 1 decembrie 2010, ora 16.00, la Libraria Carturesti Mall si va fi ocazionat de lansarea cartii „Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz”.

Va astept!

Larisa Toader

Reclame

2 gânduri despre „Ultimele inscrieri la workshop-urile Buticul de PR de la Timisoara”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s