O sesiune gratuita de workshop-uri Buticul de PR – doar pentru jurnalisti

In perioada 15-19 noiembrie, Russsenart Communications organizeaza o noua sesiune de workshop-uri din domeniul relatiilor publice, in cadrul proiectului Buticul de PR. Aceasta sesiune se adreseaza tuturor jurnalistilor interesati de domeniul comunicarii, precum si celor care isi doresc sa stie cum se desfasoara activitatea intr-o agentie sau departament de relatii publice.

Participarea la worshop-uri este gratuita pentru jurnalisti, cu conditia inscrierii pana sambata, 13 noiembrie, ora 18.00.

Workshop-urile se vor desfasura zilnic, in perioada 15-19 noiembrie, intre orele 16-19, iar participantii vor primi, la finalul sesiunii, o diploma de participare (cu conditia sa participe la minim 3 workshop-uri din 5). Toate cursurile vor avea loc intr-un cadru informal, la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci”, str. Olteni, nr. 3 (zona P-ta Unirii – Sf. Vineri, in apropierea Teatrului Evreiesc de Stat).

Temele abordate in cadrul cursurilor se vor referi la conceperea si prezentarea unei strategii, a unui buget, calendar de activitati ori action plan si vor avea un nivel mediu spre avansat, adresandu-se atat specialistilor de relatii publice aflati la inceput de cariera, cat si managerilor din alte domenii de activitate sau reprezentantilor de ONG-uri, institutii de stat ori jurnalisti care isi doresc o cariera in relatii publice.

Inscriere Buticul de PR

Inscrierea la workshop-urile si internship-urile Buticul de PR 2011 s-a incheiat.

Pentru participarea la Buticul de PR, editia urmatoare, acceseaza sectiunea Inscriere!

Dupa inscrierea la workshop-uri si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

 


Atentie!

Intrucat exista un numar limitat de locuri, vor fi acceptate maximum 2 inscrieri din fiecare redactie, in ordinea sosirii formularelor de inscriere.

Te astept!

Larisa Toader
Managing Director Russenart Communications

Reclame

3 gânduri despre „O sesiune gratuita de workshop-uri Buticul de PR – doar pentru jurnalisti”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s