Buticul de PR continua si in 2011!

Datorita solicitarilor, proiectul “Buticul de PR” va continua, in 2011, cu 3 noi sesiuni de workshop-uri, dupa cum urmeaza:

1. Sesiunea 7 – 11 februarie 2011: va dura 5  zile, de luni pana vineri,  intre orele 19-22 si va oferi informatii aplicate, studii de caz si exemple practice din domeniul relatiilor publice.

Temele abordate in cadrul cursurilor se vor referi la conceperea si prezentarea unei strategii, a unui buget, calendar de activitati ori action plan si vor avea un nivel mediu spre avansat, adresandu-se atat specialistilor de relatii publice aflati la inceput de cariera, cat si managerilor din alte domenii de activitate sau reprezentantilor de ONG-uri, institutii de stat ori jurnalisti care isi doresc o cariera in relatii publice.

2. Sesiunea 14 – 18 februarie 2011: va dura 5  zile, de luni pana vineri,  intre orele 19 si 22 si va oferi informatii aplicate, studii de caz si exemple practice din domeniul relatiilor cu presa.

Temele abordate in cadrul cursurilor vor cuprinde informatii detaliate despre cum se pregateste o campanie de presa sau principalele tipuri de analiza de presa, un Media Library, un “Media Audit” si multe alte instrumente folosite in relatia cu presa.

3. Sesiunea 25 – 27 februarie 2011: va dura 3 zile, la munte, la Sinaia, de vineri, ora 13.00, pana duminica, ora 13. Participantii vor avea posibilitate sa invete sa organizeze un eveniment, precum si sa-l implementeze efectiv, realizand practic principalele activitati necesare in organizarea oricarui eveniment

Programul week-end-ului poate fi gasit aici si va cuprinde: cazare la vila Marald, un curs despre organizarea evenimentelor, activitati concrete de pregatire si organizare, sfaturi practice si premierea celei mai bune echipe organizatoare de evenimente.

Dupa fiecare sesiune de workshop-uri se vor elibera diplome de participare, care sa ajute cursantii sa demonstreze cunostintele acumulate in domeniul de relatiilor publice.

Inscriere Buticul de PR

Inscrierea la workshop-urile si internship-urile Buticul de PR 2011 s-a incheiat.

Pentru participarea la Buticul de PR, editia urmatoare, acceseaza sectiunea Inscriere!

Dupa inscrierea la workshop-uri si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

 

Plata taxelor de participare se va face astfel:

  • in perioada 17 ianuarie – 4 februarie, prima rata, pentru week-endul de la munte din 25 – 27 februarie
  • in perioada 17 ianuarie – 4 februarie, pentru sesiunea de workshop-uri 7-11 februarie
  • in perioada 17 ianuarie – 11 februarie, pentru sesiunea de workshop-uri14 – 18 februarie
  • in perioada 7 – 24 februarie, a doua rata pentru week-endul de la munte din  25 – 27 februarie

Pentru informatii suplimentare te rugam sa accesezi de aici, programele fiecarei sesiuni de workshop-uri: Sesiunea 7 – 11 februarie 2011, Sesiunea 14 – 18 februarie 2011 si Sesiunea 25 – 27 februarie 2011.

Un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Larisa Toader

Managing Director Russenart Communications

Anunțuri

Un gând despre „Buticul de PR continua si in 2011!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s