Internship la Russenart Communications

In urma comunicarii anuntului de internship, am avut o surpriza extrem de placuta: am primit zeci de CV-uri si scrisori de intentie, in mai putin de 3 zile; majoritatea materialelor au fost foarte bine scrise si au demonstrat interes pentru acest domeniu.

De aceea, intrucat este foarte dificil sa alegem doar 5 persoane din zecile de solicitari primite, numarul de interni va creste la 15 persoane, care vor putea sa isi desfasoare activitatea in perioade de timp diferite, conform unei programari prealabile.

In continuare, vom avea urmatoarele etape in definitivarea procesului de selectare a internilor:

  1. astazi, pana la ora 20, se mai pot face inscrieri pentru stagiul de internship
  2. in aceasta seara, persoanele selectate vor primi un mesaj cu adresa si ora la care vor veni maine pentru interviul final (interviul se va realiza la sediul unuia dintre clientii agentiei)
  3. maine se va desfasura o preselectie in care vor avea loc interviuri cu persoanele selectate pentru internship; va conta implicarea fiecarei persoane si motivatia pentru internship, precum si internship-urile anterioare
  4. persoanele selectate pentru internship vor semna un contract de internship cu reprezentantii agentiei si ai clientului;
  5. vor fi selectati 15 interni care vor fi implicati periodic in diferite proiecte si 5 rezerve
  6. ulterior internii vor participa la un mic training referitor la activitatile si proiectele in care vor fi implicate in perioada urmatoare

Avantajele oferite internilor raman cele mentionate anterior, cu completarea ca 2 dintre cei mai eficienti si constiinciosi interni vor primi un cadou surpriza de la unul dintre clientii agentiei.

Atentie!

Selectia pentru internship s-a incheiat, iar internii selectati (conform mesajului primit de fiecare pe e-mail) sunt asteptati maine la ora 17, pentru un scurt training si semnarea contractelor de internship.

Perioada de internship va incepe luni, 8 februarie 2011.

In saptamanile urmatoare vom avea traininguri periodice inaintea fiecarei activitati din cadrul proiectelor, astfel incat ulterior sa puteti pune in practica informatiile teoretice pe care le veti primi la cursuri.

Va astept!

Larisa Toader

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s