Internship-uri pentru absolventii Buticului de PR

Incepand din aceasta luna, absolventii workshop-urilor „Buticul de PR” vor avea posibilitatea sa faca internship-uri in diferite companii locale sau multinationale, astfel incat sa poata pune in practica informatiile obtinute in urma cursurilor (pentru viitor incercam sa obtinem si angajari ale „buticarilor”).

Perioada de internship va avea loc la Russenart Communications, in cadrul departamentelor clientilor sai sau in cadrul altor agentii sau companii partenere.

Pentru a lucra ca interni, cursantii trebuie sa absolve una dintre sesiunile saptamanale de workshop-uri (de 5 zile) sau una dintre sesiunile de week-end (de 3 zile). Fiecare cursant va demonstra participarea la workshop-uri prin diploma obtinuta urmand sa primeasca si o scrisoare de recomandare, scrisa sau online (in functie de solicitare).

Si cursantii care au absolvit workshop-urile Buticul de PR 2010 vor putea lucra ca interni, cu conditia sa trimita in prealabil o solicitare scrisa alaturi de un CV, astfel incat sa ii pot recomanda partenerilor nostri. Participarea la workshop-uri o va demonstra in fata noului angajator cu diploma primita la finalul workshop-urilor.

 

Despre workshop-urile Buticul de PR

“Buticul de PR” este primul proiect educaţional care îşi propune să ofere o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice, ajutand, in acelasi timp studentii si tinerii absolventi sa obtina cunostintele si experienta necesare angajarii intr-o agentie sau departament de relatii publice.

Proiectul este iniţiat şi dezvoltat de Russenart Communications din 2010 si a avut pana in prezent cateva zeci de traininguri si workshop-uri.

In luna februarie vom avea 2 sesiuni de workshop-uri de cate 5 zile si un week-end la munte – 3 zile.

In prezent mai exista 5 locuri libere in 14 – 18 februarie 2011 si 6 locuri libere in sesiunea  25 – 27 februarie 2011,.

 

Larisa Toader

Reclame

5 gânduri despre „Internship-uri pentru absolventii Buticului de PR”

  1. Deocamdata suntem foarte aglomerati cu proiectele pentru clienti, insa intentionam sa incepem o noua serie de seminarii Buticul de PR.

   Voi reveni cu informatii suplimentare!

   O zi frumoasa!

   Larisa Toader

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s