Spatiu gratuit la Targul Comunicatorilor pentru institutii si ONG-uri studentesti

Pentru o mai mare reprezentativitate in cadrul Congresului Comunicatorilor a institutiilor de stat si a societatii civile, Russenart Communications ofera spatiu expozitional gratuit la Targul Comunicatorilor departamentelor de comunicare din institutiile de stat (ministere, primarii, camere de comert etc.) si organizatiilor studentesti din domeniul comunicarii.

In acelasi timp, toate organizatiile nonguvernamentale care vor dori sa-si prezinte proiectele de responsabilitate sociala publicului, in cadrul Targului Comunicatorilor, vor putea beneficia de conditii speciale pentru diseminarea rezultatelor proiectelor (in conformitate cu conditiile cerute de finantatorii proiectelor), inclusiv un spatiu special pregatit care sa ii ajute sa isi organizeze evenimente.

Targul Comunicatorilor va fi organizat in cadrul Congresului Comunicatorilor, in salonul Rubin si va avea spatii de prezentare a tuturor comunicatorilor din Romania, indiferent ca sunt agentii, companii, institutii de stat, ONG-uri, buticuri de specialitate sau consultanti independenti (freelanceri).

Pentru detalii despre programul congresului si al targului sau daca doriti sa va inscrieti, va rugam sa accesati pagina evenimentului de aici.

Daca doriti sa va inscrieti organizatia ca expozant in cadrul Targului Comunicatorilor, va rugam sa completati formularul de inscriere sau sa ne contactati la adresa de email office@russenart.ro.

Va asteptam!

Larisa Toader

Managing Director

Russenart Communications

0736 925 099

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s