Te asteptam la primul Congres al Comunicatorilor din Romania!

Congresul Comunicatorilor are loc pe 29 februarie la Regal Ballroom, Bd. Poligrafiei nr. 1B, Sector 1, Bucuresti (langa Casa Presei) incepand cu ora 10.00.

Congresul Comunicatorilor

Evenimentul face parte din a doua etapa a proiectului de responsabilitate sociala „Comunicarea pentru toti” initiat de Russenart Communications in 2010.

Data: 29 februarie 2012 

Tema: “Comunicarea in slujba societatii”

La eveniment sunt invitati sa participe 650 de reprezentanti ai industriei de comunicare romanesti din: departamente de comunicare din institutii de stat si ONG-uri, departamente de marketing și comunicare ale companiilor romanesti si multinationale, agentii (comunicare și relatii publice, media, BTL, creatie, productie publicitara, advertising, Outdoor, Indoor, cercetare de piață, branding, CSR, evenimente, marketing direct etc.), consultanti independenti, jurnalisti.

Pentru a participa gratuit la eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere de pe http://www.russenart.ro/inscriere-congresul-comunicatorilor/

Pe durata congresului va fi organizat un Targ al Comunicatorilor, in cadrul caruia participantii isi vor putea promova serviciile, oferind consultanta si prezentand studii de caz ale proiectelor anterioare.

Va asteptam!

Echipa Russenart Communications

Detalii pe office@russenart.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s