Cursuri gratuite la Buticul de PR

Fundatia Russenart a oferit un nou curs gratuit in cadrul proiectului educational Buticul de PR, în perioada 26 – 29 iunie.

Partenerul principal al proiectului Buticul de PR 2012 a fost Cefora Business School iar gazda cursurilor gratuite din luna iunie este Romanian-American Foundation.

Tema cursului gratuit a fost „Comunicatul de presa: tot ce ai dorit sa stii despre el dar nu ai avut pe cine sa intrebi” si se adreseaza antreprenorilor, angajatilor si voluntarilor din ONG-uri  precum si studentilor si elevilor care isi doresc o cariera in comunicare. Nivelul cursurilor este incepator.

Cursul a avut loc pe 26 iunie, de la ora 17, la Romanian-American Foundation, Str. Gina Patrichi, nr. 6, Sector 1, Bucuresti.

Inscriere Buticul de PR

Inscrierea la workshop-urile si internship-urile Buticul de PR 2012 s-a incheiat.

Pentru participarea la Buticul de PR 2014, acceseaza sectiunea Inscriere!

Dupa inscrierea la workshop-uri si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s