Cine mai participa la eveniment?…

 Este prima intrebare care ti se adreseaza in momentul in care anunti ca organizezi un targ, o expozitie, un congres sau doar o conferinta… Chiar daca de-abia ai inceput organizarea evenimentului…

Se pare ca intereseaza mai putin locatia, partenerii sau programul, ci este important cine sunt ceilalti participanti … Eventual chiar dintre concurenti…

Intrebare echivalenta, partial, cu intrebarea « Unde ai mai lucrat ? » adresata unui student/proaspat absolvent sau cu intrebarea « Ce portofoliu de clienti ai?» adresata unui start-up (unei companii nou infiintate).

Pe de alta parte, este o intrebare legitima, pana la un punct, pentru ca suntem evaluati si prin intermediul persoanelor/ companiilor cu care ne insotim. Dar sa nu exageram… Sa nu ne «cramponam» de ideea: «sa vad mai intai cine participa, si apoi anunt daca participi» pentru ca riscam sa pierdem oportunitati de promovare si, mai ales, reduceri importante… Pentru ca organizatorii cu experienta stiu ca, daca este prima editie a unui eveniment, participantii sunt reticenti si atunci, pentru «early bird» (primii inscrisi) ofera reduceri semnificative, care se pot materializa in: reducere de 50% a taxei/ spatiu mai mare pentru aceeasi taxa/ promovare suplimentara etc.

Dar cum procedezi daca tu, ca organizator, esti in situatia asta? Organizezi primul tau eveniment de anvergura si nu poti scapa de intrebarea: «cine mai participa?», semn al neincrederii evidente.

 Citeste continuarea…

Pentru cei care isi doresc sa invete cum sa organizeze in mod profesionist un eveniment, in week-endul 1-2 septembrie va fi organizat un workshop pe aceasta tema.

Pentru detalii referitoare la conditiile de inscriere contactati buticuldepr@buticuldepr.ro!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s