Buticul de PR – editia a IV-a

Buticul de PR va invita la a IV-a editie a trainingurilor organizate de Russenart Communications, ca parte a programului educational “Comunicarea pentru toti”.

Cursurile din 2013 au formatul special Buticul de PR, derulandu-se zilnic, timp de o saptamana – 5 zile, (2-3 ore/ zi) pentru a oferi cursantilor posibilitatea asimilarii treptate a cunostintelor.

Sesiunile de traininguri Buticul de PR vor avea loc in perioadele 1 – 5 iulie 2013 si  8-12 iulie, zilnic, intre orele 19 – 21 (2-3 ore/ zi) si vor cuprinde atat informatii din cartea „Secretele Relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz”, cat si informatii mai complexe, dintr-un nou volum care va aparea pe piata in curand.

Inscriere Buticul de PR

Inscrierea la workshop-urile si internship-urile Buticul de PR 2013 s-a incheiat.

Pentru participarea la Buticul de PR 2014, acceseaza sectiunea Inscriere!

Dupa inscrierea la workshop-uri si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

Pentru mai multe detalii despre Buticul de PR, va rugam sa ne contactati pe adresa de email office@russenart.ro

Va asteptam!

Echipa Buticul de PR

5 gânduri despre „Buticul de PR – editia a IV-a”

  1. In saptamana 8-12 iulie vom organiza cursurile Buticul de PR si online, special pentru cursantii din alte zone ale tarii. Temele sunt identice cu cele ale sesiunilor din perioada 1-5 iulie si 15 – 19 iulie

   In caz ca va intereseaza, va rog sa completati formularul de isncriere si sa il trimiteti pe adresa de email office@russenart.ro

   1. Acelasi cu al cursurilor clasice, 35 lei/ workshop, adica 175 lei/ sesiunea de 5 workshop-uri.
    Avantajul, atunci cand urmezi cursurile online este ca poti studia cand doresti, in perioadele sesiunilor, de oriunde doresti (acasa birou sau …de la plaja). In plus, primesti cursurile si diploma prin posta, astfel ca nu trebuie sa petreci cele 3 ore/ zi audiind cursurile clasice.

    Cunostintele obtinute in cadrul cursurilor online sunt identice cu cele de la cursurile clasice, inclusiv exemplele si temele practice, zilnice. Pe durata cursurilor vor avea loc seminarii si discutii online referitoare la informatiile din cadrul workshop-urilor.

    Larisa Toader

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s