Au inceput inscrierile la Buticul de PR 2014!

Datorita succesul de care s-au bucurat editiile anterioare ale proiectului Buticul de PR, am decis sa-l continuam si sa-l extindem in 2014, cu sprijinul a 15 companii romanesti si multinationale.

In 2014, vom avea doua module de workshop-uri ce vor fi desfasurate pe durata a 3 sesiuni lunare, in perioada februarie – aprilie, astfel incat fiecare cursant sa isi poata selecta cea mai potrivita perioada pentru a participa la workshop-urile si activitatile practice.

Participantii la Buticul de PR vor avea posibilitatea de a-si pregati portofoliile de specialisti in comunicare, pe baza materialelor si modelelor primite si de a participa la sesiuni de internship-uri desfasurate in minim 3 companii romanesti si multinationale.

Inscrierea la Buticul de PR 2014 se face prin completarea formularului de inscriere conceput de organizatorii programului Buticul de PR si trimiterea sa pe adresa de email office@russenart.ro, in perioada 7 noiembrie – 31 decembrie 2013.

Pentru a premia seriozitatea cursantilor sai, organizatorii ofera un pret special la inscriere, pentru participantii la editiile anterioare (platite) ale sesiunilor de workshop-uri saptamanale sau de week-end (mai multe detalii pe office@russenart.ro).

Citeste aici regulamentul Buticului de PR 2014…

Buticul de PR 2014 se desfasoara pe durata a 12 luni si accepta 60 de cursanti. Prin diplomele oferite absolventilor celor doua module de workshop-uri “Buticul de PR”, agentia Russenart Communications garanteaza ca participantii la stagiile de internship detin cunostintele de baza din domeniul comunicarii referitoare la strategie, buget, calendar, organizare evenimente, relatii cu presa, instrumente de lucru cu presa etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s