7 zile cu reduceri 45 % la Buticul de PR

Timp de 7 zile Mos Craciun iti ofera o reducere de 45% din taxa de inscriere la programul educational Buticul de PR 2014, indiferent daca optezi pentru participarea la varianta online sau varianta clasica.

Pentru a putea beneficia de reducere, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Inscrie-te la Buticul de PR 2014 (Modulul 1 si Modulul 2), pana pe 24 decembrie 2013, (descarca formularul de inscriere la pret redus de aici si trimite-l pe adresa de email office@russenart.ro),
  2. plateste taxa de participare cu reducere 45% conform conditiilor de inscriere – pana pe 24 decembrie 2013 (pretul redus este 55 euro – in loc de 100 euro pentru varianta online sau 110 euro – in loc de 200 euro pentru varianta clasica)

La finalul workshop-urilor, vei primi doua diplome de participare, iti vei pregati portofoliul de specialitate si vei putea participa la internship-urile din companiile partenere.

La Buticul de PR 2014 pot participa tineri din Bucuresti si din alte orase deoarece sesiunile de workshop-uri si internshipurile Buticul de PR vor avea loc in format clasic si online.

Fiecare cursant trebuie sa participe la cele doua module de workshop-uri pentru a putea participa la internship-uri.

Oferta valabila pentru inscrierea si plata taxei de participare pana pe 24 dec. 2013.

 

Inscrie-te la workshop-uri aici…

 

Buticul de PR 2014” este a V-a editie a programului educational Buticul de PR initiat si dezvoltat de Russenart Communications incepand din 2010.

Din 2014, programul educational Buticul de PR s-a transformat intr-o trambulina pentru toti tinerii care doresc o cariera in domeniul comunicarii, oferindu-le resurse informationale si posibilitatea de obtine experienta si de a cunoaste persoane importante din domeniul comunicarii.

Te-ar putea interesa si urmatoarele articole:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s