Workshop-urile “Buticul de PR” 2014 – la Cluj Napoca

In perioada 17-21 Noiembrie 2014 si 24-28 noiembrie 2014, la Cluj-Napoca, va avea loc sesiunea de workshop-uri de relatii publice, din cadrul programului educational Buticul de PR 2014, Editia a V-a. Sesiunea va cuprinde doua module de workshop-uri care se vor derula zilnic, timp de 10 zile, intre orele 18.30 – 21.30, intr-o sala situata in apropiere de centrul orasului.

 

La workshop-uri pot participa atat studenti si absolventi ai facultatilor de comunicare, cat si specialisti de relatii publice sau de marketing dornici sa afle cum se realizeaza anumite activitati (strategie, buget, calendar, action plan, comunicat de presa etc.) in agentiile de comunicare; de asemenea, al doilea modul de workshop-uri va cuprinde o prezentare detaliata a modalitatilor si instrumentelor de relationare cu mass-media (Campanie de presa, Analiza de presa, Media Library, Media Panorama etc.)

a

Nivelul Workshop-urilor:

Modulul 1 de curs – incepator spre intermediar;

Modulul 2 de curs – intermediar spre avansat.

Toate workshop-urile contin informatii concrete si sfaturi practice, cu aplicabilitate imediata, precum si studii de caz si vor fi sustinute de Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications (programul este identic cu cel desfasurat la workshop-urile din Bucuresti).

I.

Programul Workshop-urilor:

Program workshop-uri 2014 – Modul 1 Cluj Napoca

Program workshop-uri 2014 – Modul 2 Cluj Napoca

 

Cum te inscrii?

  1. Descarca Formularul de inscriere de la pret redus de la Cluj-Napoca pentru Modulul 1 si Modulul 2 !
  2. Completeaza formularul de inscriere!
  3. Trimite formularul de inscriere pe adresa de email office@russenart.ro!
  4. Plateste taxa de inscriere in valoare de 100 Euro (in loc de 200 euro) – pentru participarea la cele doua Module de workshop-uri online (daca te inscrii si platesti taxa de participare pana pe 15 octombrie 2014).

 

Despre Buticul de PR

“Buticul de PR” este primul program educaţional care îşi propune să ofere o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice. Proiectul este iniţiat şi dezvoltat de Russenart Communications (pentru informatii suplimentare sau materiale informative acceseaza www.buticuldepr.wordpress.com).

Proiectul “Buticul de PR” a debutat la inceputul anului 2010 cu lansarea blogului cu acelasi nume, fiind urmat de lansarea primei cărţi practice de comunicare intitulată “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz“.

Va astept!

Larisa Toader

Managing Director Russenart Communications

Un gând despre „Workshop-urile “Buticul de PR” 2014 – la Cluj Napoca”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

…un magazin de relatii publice si comunicare

%d blogeri au apreciat: