BPR 2010-2015

“Buticul de PR” este primul program educaţional care îşi propune să ofere o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice.

Proiectul este iniţiat de Larisa Toader in 2010, fiind dezvoltat in parteneriat cu Russenart Communications. Programul este derulat in cadrul unui program educaţional mai amplu intitulat “Comunicarea pentru toti”, propunand-si educarea tinerilor oferindu-le informatii concrete si practice despre domeniul comunicarii.

Proiectul “Buticul de PR” a debutat cu lansarea blogului cu acelasi nume, fiind urmat de lansarea primei cărţi practice de comunicare intitulată „Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz” si scrisa de Larisa Toader, fiind prima lucrare folosită drept spaţiu publicitar.

In perioada 2010 – 2015 au participat peste 600 de cursanti, la cursurile si workshop-urile din cadrul Buticului de PR din Bucuresti, Cluj, Tmisoara si Sinaia.

Incepand din 2013 programul ofera absolventilor cursurilor materialele necesare si sprijin in alcatuirea unui portofoliu de specialist in comunicare si posibilitatea de a realiza activitati de internship in cadrul unor companii romanesti si multinationale.
Pe durata programului, tinerii au acces la cursuri si workshop-uri cu informatii practice, completate cu activitati de internship derulate in cadrul companiilor partenere.

8 gânduri despre „BPR 2010-2015”

  1. Buna. Interesant blog-ul si foarte folositor!
    O mica observatie: in articolul de mai sus virgula nu are ce cauta inainte de „sau”. 🙂
    In rest, mersi pentru Butic!

    1. Aceste training-uri si workshop-uri nu sunt acreditate de stat, insa sunt apreciate de reprezentantii agentiilor si managerii departamentelor de PR din diferite companii si institutii (foarte multi si-au trimis juniorii la cursuri, ca sa invete). De fapt, rolul acestor workshop-uri este acela de a-i ajuta pe toti cei care isi doresc sa invete practic sa lucreze in PR; diplomele acordate la finalul cursurilor sunt doar o dovada ca participantii si-au insusit anumite informatii si pot ajuta la angajare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

…un magazin de relatii publice si comunicare

%d blogeri au apreciat: