Cefora Business School susţine a treia ediţie Buticul de PR

Instituţia de Învăţământ Superior Privat Cefora Business School este partener principal şi gazdă a celei de-a treia ediţii a proiectului Buticul de PR, program iniţiat şi derulat de Russenart Communications.

Workshop-urile Buticul de PR 2012 vor avea loc în perioada iunie – noiembrie 2012, timp de 5 week-end-uri, la sediul Cefora Business School din bd. Iuliu Maniu nr. 7, sector 6, Bucureşti. Fiecare workshop se va desfăşura lunar, pe durata unui week-end şi va dura câte două zile, 6 ore pe zi.

Cursurile Buticul de PR 2012 cuprind informaţii practice referitoare la activităţile concrete din domeniul comunicării şi se adresează studenţilor, specialiştilor în relaţii publice juniori, antreprenorilor, managerilor, precum şi angajaţilor din ONG-uri şi instituţii.

În 2012, Buticul de PR continuă cu mai multe activităţi destinate tinerilor profesionişti şi tuturor celor care îşi doresc cunoştinţe temeinice în domeniul comunicării: am început cu un Congres al Comunicatorilor, vom continua cu workshop-uri de specialitate şi activităţi practice, precum şi cu o nouă carte destinată specialiştilor din domeniul relaţiilor publice”, a declarat Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications.

 „Ne face plăcere să fim alături de Russenart Communications în derularea celei de-a treia ediţii a proiectului  Buticul de PR. Cefora Business School acordă o deosebită importanţă educării tinerilor în domeniile marketingului şi comunicării iar prin programele iniţiate în colaborare cu partenerii săi susţine formarea tinerilor profesionişti”, a declarat Nicolas Combat, director Cefora Business School.

Despre Cefora Business School

CEFORA Business School este singura instituţie de învăţământ superior în alternanţă din România, o şcoală de comerţ din grupul ESA Paris, bazat pe sistemul francez de învăţământ superior profesional.CeforaBusinessSchooloferă programe de studiu prin alternanţa componentelor practice şi teoretice. Prin parteneriate cu companii multinationale prezente în România,CEFORABusinessSchoolîndrumă tinerii să-şi dezvolte într-o manieră progresivă competenţele necesare formării unui spirit comercial profesionist.

Despre Buticul de PR

Buticul de PR este primul proiect educaţional care îşi propune să ofere o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice. Proiectul este iniţiat şi dezvoltat de Russenart Communications, fiind prima etapă dintr-un program educaţional mai amplu intitulat “Comunicarea pentru toti”, care si-a propus educarea tinerilor oferindu-le informatii concrete si practice despre domeniul comunicarii.

Prima ediţie a proiectului “Buticul de PR” a debutat în 2010 cu lansarea blogului cu acelasi nume, fiind urmat de lansarea primei cărţi practice de comunicare intitulată “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz.

În perioada 2010 – 2011, peste 600 de persoane (manageri, antreprenori, juniori, studenţi) au participat la cursurile şi seminariile Buticul de PR.

Contact

Larisa Toader

Managing Director Russenart Communications

larisa.toader @ russenart.ro

3 gânduri despre „Cefora Business School susţine a treia ediţie Buticul de PR”

 1. Am descoperit acest blog ieri si aproape ca nu ma pot opri din citit! este exact ceea ce cautam si va multumesc pentru ne impartasiti aceste informatii de-a dreptul vitale pentru un incepator! Zilele acestea imi voi comanda si cartea pe care abia astept sa o citesc! Imi pare sincer rau ca nu v-am gasit mai demult, macar cat sa ma pot inscrie la cursurile sustinute de Buticul de PR. Sper sincer ca vor avea loc si anul viitor! Va doresc o zi minunata la fel cum mi-ati facut-o dumneavoastra mie cu aceste posturi!

  1. Va multumesc si eu pentru cuvintele frumoase. Sper sa iti placa si cartea.

   Luna viitoare vom mai avea un workshop, in week-endul 17-18 noiembrie la Cefora Business School despre relatia cu presa, astfel incat te asteptam.

   O zi frumoasa!

   Larisa Toader

  2. Am reinceput cursurile Buticul de PR, atat in format clasic,cat si online. Daca mai sunteti interesata, va invitam sa descarcati formularul de inscriere si sa participati la editia 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

…un magazin de relatii publice si comunicare

%d blogeri au apreciat: