Internship-uri in multinationale pentru absolventii Buticul de PR

In perioada mai – noiembrie 2014, absolventii programului educational Buticul de PR 2014 vor putea realiza internship-uri in departamentele de comunicare ale celor 15 companii romanesti si multinationale, partenere in cadrul proiectului Buticul de PR.

Pentru a putea participa la internship-uri, doritorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Trebuie sa se inscrie si sa participe la cele doua module de workshop-uri online sau clasice din perioada februarie – aprilie 2014 conform programului de aici
  • Trebuie sa demonstreze insusirea cunostintelor predate in cadrul celor doua module de workshop-uri Buticul de PR 2014 prin diploma primita dupa finalizarea temelor din cadrul fiecarui modul

Participarea la internship-uri este gratuita (nu vei fi platit dar vei avea posibilitatea sa inveti de la specialisti) si nu garanteaza angajarea in companiile respective, dar poate ajuta la obtinerea experientei necesare pentru angajarea ulterioara.

Durata internship-urilor poate fi de 2 -4 saptamani si va fi stabilita de comun acord cu compania/ companiile, in functie de solicitari.

Internship-urile pot fi realizate in 2-3 companii diferite, pentru a da posibilitatea cursantilor sa intre in contact cu atmosfera din mai multe tipuri de departamente de comunicare.

397

Inscriere

Pentru participarea la Buticul de PR 2014, acceseaza sectiunea Inscriere!

Te poti inscrie la workshop-urile online sau workshop-urile clasice.

Dupa inscrierea la workshop-urile online si plata taxei de participare vei primi acces pe platforma online Buticul de PR, in conformitate cu programul Buticului de PR 2014 unde vei putea citi continutul workshop-urilor si de unde vei putea descarca modele practice de materiale. Fiecare material va putea fi completat si adaptat conform informatiilor din curs si il vei putea include in portofoliul tau personal.

Daca preferi workshop-urile clasice, va trebui sa participi zilnic, timp de doua saptamani, la cele doua module de workshop-uri, conform programului de aici.

Pentru mai multe detalii despre Buticul de PR 2013 si sesiunile de internship-uri, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email office@russenart.ro sau buticuldepr@yahoo.com

Te asteptam!

Echipa Buticul de PR

20 de gânduri despre „Internship-uri in multinationale pentru absolventii Buticul de PR”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

…un magazin de relatii publice si comunicare

%d blogeri au apreciat: