Cartea de comunicare de pe iPhone

Bucureşti, februarie 2010

În cursul lunii martie, cartea „Secretele relaţiei cu presa – sfaturi practice şi studii de caz”, scrisă de Larisa Toader, va fi lansată în format electronic (eBook), adaptat dispozitivelor iPhone, iPod Touch şi iPad. Evenimentul va avea loc concomitent cu lansarea cărţii în format tipărit.

Cartea va fi adaptată în format eBook de către Felician Ursache, fondator RanduSoft, iar utilizatorii de iPhone şi iPod Touch vor putea descărca aplicaţia gratuit, de pe App Store, începând cu finalul lunii februarie.

Partenerii şi sponsorii cărţii, precum şi clienţii care au cumpărat spaţiu publicitar pentru varianta tipărită a cărţii, vor beneficia de promovare gratuită pe dispozitivele iPhone şi iPod Touch.

Prin lansarea în format electronic, cartea se va diferenţia de tot ce a apărut pe piaţa de comunicare, atât prin formă, cât şi prin conţinut. În acest fel, va exista o premieră în industria cărţilor de comunicare româneşti: eBook-ul în limba română, pentru utilizatorii români de iPhone şi iPod Touch. Aceşti utilizatori ştiu că este uşor să păstrezi şi să citeşti cărţi folosind aceste gadgeturi, iar lansarea cărţii în formă electronică vine în întâmpinarea dorinţei lor de a avea acces permanent la informaţii practice”, a declarat Larisa Toader, autor „Secretele relaţiei cu presa – sfaturi practice şi studii de caz”.

„M-am implicat în acest proiect de lansare a primei cărţi electronice româneşti de comunicare din entuziasm şi cu dorinţa sinceră de a oferi utilizatorilor iPhone şi iPod Touch posibilitatea de
a avea acces facil la o carte deosebită. Încă de la înfiinţare, RanduSoft şi-a propus, pe lângă crearea de aplicaţii specifice, să promoveze cărţile româneşti, transformându-le pe cele mai importante în cărţi electronice, astfel încât să fie accesibile tuturor românilor, indiferent unde se află în lume”,
a declarat Felician Ursache, fondator RanduSoft.

Despre carte

Lucrarea Secretele relaţiei cu presa – sfaturi practice şi studii de caz”, scrisă de Larisa Toader, este primul volum dintr-un proiect mai amplu, intitulat „Buticul de PR”. Proiectul îşi propune să ofere cititorilor o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice, fiind, în acelaşi timp, un instrument de promovare non-conformistă pentru partenerii şi sponsorii săi. Coperţile, partea laterală a cărţii, semnul de carte, precum şi unele studii de caz din paginile interioare pot fi achiziţionate pe baza valorilor de rate card sau prin licitaţie.

Despre RanduSoft

RanduSoft” este numele sub care semnează Felician Ursache, un programator român care şi-a propus realizarea unui proiect de promovare a valorilor culturale ale românilor în rândul utilizatorilor de iPhone, iPod Touch şi iPad, prin crearea de aplicaţii româneşti. Până în prezent, „RanduSoft” a adaptat şi transcris în format electronic, cărţi clasice româneşti care conţin operele lui Mihai Eminescu, Ion Creangă şi Ion Slavici. Toate eBook-urile sale pot fi descărcate de pe AppStore, indiferent de ţara de provenienţă a utilizatorului.

Lasă un comentariu

…un magazin de relatii publice si comunicare