Trainingurile gratuite revin

Primul nou training gratuit, din seria “Buticul de PR”, reia tema organizarii evenimentelor de presa, adresandu-se tuturor celor care nu au avut posibilitatea de a participa la cursurile gratuite din luna iulie.

Cursul are loc joi, 14 octombrie, iar participarea este conditionata de cumpararea cartii “Secretele relatiei cu presa” (20 lei), care va fi suportul de curs. “Biletul de intrare” la seminar va fi aceasta carte, indiferent ca este cumparata din librariile “Carturesti”, de pe site-ul www.ujmag.ro sau de la seminar.

Cursul va fi informal, fiind organizat in sala restaurantului “Bucatarasul cel dibaci”, Str. Olteni, nr. 3 (in spatele Statiei Sf. Vineri, langa BarFly), Sector 1, Bucuresti, incepand cu ora 19.

Acest seminar se intituleaza “Cum organizezi un eveniment de presa eficient?” si va prezenta, pas cu pas, activitatile pe care trebuie sa le realizeze orice PR-ist in cadrul celor 3 etape ale organizarii fiecarui eveniment: pregatirea, derularea si evaluarea (inclusiv plata facturilor).

Asemenea cursurilor anterioare, si acesta se adreseaza atat celor neinitiati in activitatile concrete de relatii publice (manageri, ONG-isti sau jurnalisti), cat si studentilor sau absolventilor de comunicare, ce isi doresc informatii despre activitatile concrete pe care trebuie sa le desfasoare un PR-ist care trebuie sa organizeze o conferinta de presa sau un “Media Tour”.

Reguli de participare

  • Pentru a putea participa, este obligatoriu sa te inscrii accesand formularul de inscriere, chiar daca deja ai participat la unul dintre trainingurile anterioare.
  • Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere si prin trimiterea lui la gelu.jilavu@russenart.ro pana miercuri, 13 octombrie.
  • Pentru a putea participa la curs este obligatoriu sa ai la tine cartea “Secretele relatiei cu presa” si sa o arati la intrare.
  • Exceptie de la regula anterioara o constituie participantii inscrisi la workshop-urile din luna noiembrie, care au achitat deja taxa de inscriere si care vor putea participa cu voucherul primit.
  • Numarul de locuri este limitat (maxim 50 de persoane), iar inscrierile sunt acceptate in ordinea sosirii formularelor.
  • Confirmarile de pe Facebook nu sunt luate in considerare

Va astept!

Larisa Toader

Managing Director Russenart Communications

www.buticuldepr.wordpress.com

3 gânduri despre „Trainingurile gratuite revin”

  1. Am trimis in cursul zilei de ieri un formularul de inscriere si nu am primit nici un raspuns. Sa inteleg ca nu pot participa sau mai trebuie sa astept? Multumesc anticipat! O zi frumoasa in continuare!

Lasă un comentariu

…un magazin de relatii publice si comunicare