Inscriere

Pentru a putea participa la Buticul de PR 2016, trebuie sa te inscrii la ambele module de workshop-uri derulate in una dintre lunile iunie, septembrie sau octombrie 2016.

Pentru inscrierea la Buticul de PR 2016, Modulele 1 si 2 urmeaza pasii de mai jos:

  1. Descarca programul workshop-urilor pentru Modulul 1 si Modulul 2 si identifica sesiunea din care doresti sa faca parte cele doua module de workshop-uri la care doresti sa participi
  2. Descarca formularul de inscriere de aici pentru Modulul 1 si Modulul 2 si completeaza-l cu datele tale sau completeaza formularul de inscriere online de mai jos!
  3. Selecteaza sesiunea de workshop-uri din care doresti sa faca parte cele doua Module de curs si mentioneaza daca doresti sa fie online sau clasice!
  4. Trimite formularul de inscriere pe adresa de email office@russenart.ro!
  5. Plateste taxa de inscriere in valoare de 100 Euro  -pentru participarea la cele doua Module de workshop-uri online – sau taxa in valoare de 200 Euro – pentru participarea la cele doua module de workshop-uri clasice.

 

Formular de inscriere online

Pentru mai multe detalii despre Buticul de PR 2015 si sesiunile de internship-uri, te rugam sa accesezi sectiunea Regulament sau sectiunea Buticul de PR 2016.

Pentru alte informatii, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email office@russenart.ro!

49 de gânduri despre „Inscriere”

Lasă un comentariu

…un magazin de relatii publice si comunicare