600 de cursanti – la Buticul de PR (perioada 2010 – 2013)

600 de cursanti au participat la Buticul de PR in perioada 2010 – 2013, in cadrul primelor 4 editii ale programului educational.

Pe durata celor 4 ani au fost organizate mai multe workshop-uri si cursuri pentru nivel incepator si intermediar, in Bucuresti, la Cluj-Napoca, Timisoara si Sinaia.

Alaturi de studenti si tineri specialisti din alte agentii, au participat la programul educational Buticul de PR jurnalisti si angajati cu experienta care si-au dorit o schimbare in viata profesionala.

Incepand din 2013, Buticul de PR s-a extins online, oferind, alaturi de cursuri clasice (derulate timp de 1-2 saptamani) si cursuri online, astfel incat sa vina in sprijinul studentilor din celelalte centre universitare din tara, care nu pot participa la cursurile clasice din Bucuresti.

Din 2013, absolventii cursurilor primesc materialele necesare si sprijin in alcatuirea unui portofoliu de specialist in comunicare. Totodata, au posibilitate de a realiza activitati de internship in cadrul unor companii romanesti si multinationale, la alegere.

Citeste aici continuarea descrierii programului educational…

Pentru a participa la editia a V-a (Buticul de PR 2014), acceseaza sectiunea Inscriere!

Te-ar putea interesa si urmatoarele articole: