Fabryo Corporation ofera internship-uri in cadrul Buticului de PR

Fabryo Corporation ofera 3 internship-uri pentru contact Fabryoparticipantii la programul educational Buticul de PR – editia 2014. Internship-urile vor putea fi realizate in Bucuresti si in alte orase unde Fabryo Corporation are filiale.

Tinerii care vor realiza internship-uri in cadrul Fabryo Corporation vor fi implicati in activitati strategice, programe de CSR, activitati de relationare cu presa si alte categorii de public etc. (activitatile concrete vor fi stabilite de comun acord cu directorul de comunicare al companiei).

Fabryo Corporation este cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, compania fiind detinuta de fondul de investiţii suedez Oresa Ventures. Portofoliul companiei cuprinde vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate exclusiv pe piaţa românească sub mărcile savana, INNENWEISS şi ROST.

In 2009, Fabryo Corporation a devenit lider de piaţă în industria de lacuri şi vopsele decorative.

Citeste mai mult despre internship-urile derulate in cadrul programului educational Buticul de PR…

Pentru a putea participa la internship-uri, doritorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Trebuie sa se inscrie si sa participe la cele doua module de workshop-uri online sau clasice din perioada februarie – aprilie 2014 conform programului de aici
  • Trebuie sa demonstreze insusirea cunostintelor predate in cadrul celor doua module de workshop-uri Buticul de PR 2014 prin diploma primita dupa finalizarea temelor din cadrul fiecarui modul

Pentru participarea la Buticul de PR 2014, acceseaza sectiunea Inscriere!

Citeste aici continuarea

Te-ar putea interesa si urmatoarele articole: