A fost lansata prima carte cu informatii practice din domeniul comunicarii

Marti, 15 iunie 2010, in cadrul librariei Carturesti Verona, a avut loc evenimentul de lansare a primei carti cu informatii practice din domeniul comunicarii, „Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz”.

Lucrarea se adreseaza tuturor celor care doresc informaţii concrete despre activitatea specialiştilor în relaţii publice, fie că sunt manageri, jurnalişti, reprezentanţi ai ONG-urilor sau studenţi.

Cartea este scrisă de Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications şi face parte dintr-un proiect mai amplu, intitulat “Buticul de PR”, care îşi propune educarea tinerilor ce îşi doresc o carieră în comunicare, prin oferirea unor informaţii detaliate referitoare la activităţile de relaţii publice derulate de agenţiile şi departamentele de comunicare din sectorul privat.

Lucrarea a fost publicată în Colecţia Business a editurii Universul Juridic, iar evenimentul de lansare a fost organizat în parteneriat cu agenţia de comunicare Russenart Communications, echipamentul tehnic fiind asigurat de New Multimedia Solutions. La eveniment au participat specialişti în PR, manageri, jurnalişti, profesori universitari, reprezentanţi ai ONG-urilor, studenţi.

“Rolul acestei lucrări este, înainte de toate, acela de a educa şi de a împărtăşi tuturor celor interesaţi de domeniul comunicării acele “secrete” ale relaţiei cu presa ce pot transforma un specialist în relaţii publice începător, în interlocutorul preferat al jurnaliştilor. Cartea trebuie citită cu creionul în mână, iar modelele de pe CD-ul ce o însoţeşte pot fi folosite de către orice specialist în comunicare drept instrumente de lucru în activitatea sa curentă”, a declarat Larisa Toader, autorul cărţii „Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice şi studii de caz”.

“Lucrarea “Secretele relaţiei cu presa” se înscrie cu succes pe direcţia iniţiată de Grupul Editorial Universul Juridic în 2008, prin lansarea pe piaţa românească a primei colecţii de cărţi premium adresate exclusiv mediului de afaceri românesc. Asemenea celorlalte cărţi ale Colecţiei Business, volumul este un ghid practic redactat de un profesionist cu experienţă îndelungată în relaţii publice, un îndrumător pentru cei care îşi doresc să păşească în afaceri cu dreptul!”, a declarat Nicolae Cârstea, director general al Grupului Editorial Universul Juridic.

Despre carte

Lucrarea “Secretele relaţiei cu presa – sfaturi practice şi studii de caz” a fost anunţată pe piaţa romaneasca la începutul anului 2010, fiind prima carte care oferă partenerilor săi, alături de informaţii din domeniul comunicării, o modalitate de promovare neconvenţională, prin  achiziţionarea spatiului publicitar din cadrul cărţii. Cartea va putea fi cumparata din toate librariile Carturesti din Bucuresti si din tara.

Informaţiile cuprinse în lucrare au stârnit interesul a peste 20 de parteneri şi sponsori din diferite domenii de activitate, printre care companii (Grupul Editorial Universul Juridic, Russenart Communications, Dead Horse Bar, Chocolat Salon, Compania de teatru PUR’ANIMA, Clubul de Echitatie Bucureşti, Famous Brands, Grand Cafe Galleron, Intromedia, Mirela Ecobici – make up artist, Moiseb Design, New Multimedia Solutions, Nicety, Oriflame, Privileg Catering, Professionals Insurance, RanduSoft, RD Profil Consult), organizaţii non-guvernamentale (Noi citim, Prime Romania, Young Professionals Club, parteneri media (The Money Channel, Centrul de Presă, PRWave) şi bloguri (Inside PR).

Despre Universul Juridic

Înfiinţat în anul 2001, Grupul Editorial „Universul Juridic” a devenit în 9 ani de activitate un actor important al pieţei de carte juridică din România, până în prezent fiind editate peste 500 de titluri din domeniile juridic şi economic: tratate, cursuri universitare, monografii juridice, acte normative şi acte normative adnotate, culegeri de practică judiciară pe materii etc.

Prin intermediul reţelei proprii de distribuţie şi cu sprijinul colaboratorilor, cărţile grupului editorial sunt distribuite în peste 200 de librării şi puncte de vânzare din întreaga ţară.

Pentru informatii suplimentare sau interviuri, va rugam sa ne contactati.

larisa.toader@russenart.ro

Un gând despre „A fost lansata prima carte cu informatii practice din domeniul comunicarii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

…un magazin de relatii publice si comunicare

%d blogeri au apreciat: