A fost lansata prima carte cu informatii practice din domeniul comunicarii

Marti, 15 iunie 2010, in cadrul librariei Carturesti Verona, a avut loc evenimentul de lansare a primei carti cu informatii practice din domeniul comunicarii, “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz”.

Lucrarea se adreseaza tuturor celor care doresc informaţii concrete despre activitatea specialiştilor în relaţii publice, fie că sunt manageri, jurnalişti, reprezentanţi ai ONG-urilor sau studenţi.

Cartea este scrisă de Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications şi face parte dintr-un proiect mai amplu, intitulat “Buticul de PR”, care îşi propune educarea tinerilor ce îşi doresc o carieră în comunicare, prin oferirea unor informaţii detaliate referitoare la activităţile de relaţii publice derulate de agenţiile şi departamentele de comunicare din sectorul privat.

In prezent, cartea poate fi achizitionata din libraria Carturesti Verona sau din libraria online http://www.ujmag.ro.

In urmatoarele saptamani, in functie de sistemul de distributie, cartea va putea fi gasita in toate librariile din reteaua Carturesti.

Continuare…

2 gânduri despre „A fost lansata prima carte cu informatii practice din domeniul comunicarii”

  1. Felicitari pentru lansarea cartii.
    Ma bucur ca in sfarsit a aparut o lucrare adaptata realitatii din Romania. Desi despre unele lucruri am mai citit in carti scrise de americani (in „Cum sa scrii scrisori care vand” – sfaturi pentru a te angaja intr-o agentie de profil, sau cum sa realizezi o planificare (timing) pentru un eveniment in „Organizarea evenimentelor”, etc), totusi multe lucruri nu le gasesti in acele carti, chiar si explicatiile pentru a crea anumite documente in word, etc.
    De asemenea utila este si lista cu furnizori, dar si modelele de pe CD.
    Asteptam si alte volume:)

Lasă un comentariu