Un nou membru in echipa Buticul de PR

Din ianuarie 2014, echipa Buticul de PR se va imbogati cu un nou membru:

roxana somesanRoxana Somesan se va alatura agentiei Russenart Communications in calitate de Specialist de Relatii Publice.

Roxana se va implica in organizarea programului educational Buticul de PR si a celor doua programe de educatie culinara a agentiei: „Caravana Traditiilor Culinare Romanesti” si „50 de saptamani in bucatariile lumii”.

Roxana Somesan a participat la programul de workshop-uri Buticul de PR, completandu-l cu o perioada de internship in cadrul agentiei Russenart Communications. In cadrul internship-urilor a avut ocazia sa se familiarizeze cu proiectele agentiei si sa se implice in diferite activitati.

Roxana a absolvit Universitatea de Nord Baia Mare si, in prezent, urmeaza un Master in Publicitate la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA.

Despre Buticul de PR 2014

Programul educational Buticul de PR 2014 si-a propus sa fie o “trambulina” pentru tinerii care doresc o cariera in domeniul comunicarii, oferindu-le resurse informationale, o experienta relevanta si posibilitatea de a cunoaste persoane importante din diferite departamente de comunicare.

Pe durata programului, tinerii au acces la cursuri si workshop-uri cu informatii practice, completate cu activitati de internship derulate in cadrul companiilor partenere.

“Buticul de PR 2014” este a V-a editie a programului educational Buticul de PR initiat si dezvoltat de Russenart Communications incepand din 2010.

Alte articole: