Note

Buticul de PR…din nou la inaltime!

foto3Pentru cursantii care doresc sa isi completeze cunostintele de PR cu informatii si activitate practica, sustinute intr-un cadru informal, “Buticul de PR” va continua in week-end-ul 14 – 16 Noiembrie 2014, la munte (gasesti aici programul cursurilor).

Cursul se va desfasura la Sinaia, Vila Marald si va avea ca tema pregatirea si organizarea unui Media Tour, cuprinzand inclusiv activitati de simulare (organizare efectiva, pregatirea programului, a mapei de presa etc.).

In ziua dedicata simularii activitatilor, fiecare cursant va avea ocazia “sa se puna in pielea” organizatorului de evenimente si sa se confrunte cu diferite probleme organizatorice.

Cazarea la Sinaia se va realiza in cursul zilei de vineri, 14 noiembrie 2014 (incepand cu ora 12 a zilei respective, in functie de sosirea fiecarui participant), iar plecarea din Sinaia, in cursul zilei de duminica, 16 noiembrie 2014, dupa pranz.

Inscriere si taxa

Pentru inscrierea la acest curs de 3 zile, fiecare participant trebuie sa descarce formularul de inscriere de aici, sa il completeze si sa il trimita pe adresa larisa.toader@russenart.ro cat mai repede, pentru rezervarea locurilor.

Dupa trimiterea formularului, fiecare cursant va primi o factura proforma pe baza careia va plati taxa de participare si va primi pe email un voucher de participare, urmand sa il foloseasca pentru a participa la cursurile de la Sinaia.

Taxa de participare este 290 lei/ persoana si cuprinde:

  • cazare doua nopti (in camera dubla),
  • un gratar oferit de agentia Russenart Communications – sambata seara,
  • Mic dejun (sambata si duminica dimineata),
  • coffee break-uri in timpul cursurilor (apa plata, cafea si ceai)
  • diploma de participare
  • suport de curs.

foto Buticul de PR de la munteFiecare cursant isi va sigura singur transportul si mesele.

Intrucat numarul de locuri este limitat (maxim 16 de cursanti), inscrierile vor fi luate in considerare in ordinea sosirii lor.

Fotografii Buticul de PR de la Sinaia

Va astept!

Larisa Toader