Trainingurile „Buticul de PR”

In iulie 2010, Larisa Toader in parteneriat cu agentia Russenart Communications a organizat prima sesiune de traininguri gratuite „Buticul de PR” la IAA House, Calea Victoriei nr. 126, sector 1, Bucuresti.

Programul primului training de PR gratuit poate fi descarcat de aici.

Trainingurile „Buticul de PR” sunt organizate cu sprijinul IAA, in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 19, timp de 4 saptamani.

Participarea la aceste traininguri este gratuita, cu conditia completarii prealabile a formularului de inscriere.

Dupa completare, fiecare formular trebuie trimis pe adresa larisa.toader@russenart.ro pana in ziua anterioara trainingului.

Invitatie la primul training "Buticul de PR"

Despre traininguri

Trainingurile „Buticul de PR” sunt organizate de Larisa Toader in parteneriat cu agentia Russenart Communications, fiind parte a unui program educational mai amplu, intitulat „Comunicarea pentru toti”, a carui prima etapa, proiectul „Buticul de PR”, a debutat la inceputul anului 2010, odata cu crearea blogului cu acelasi nume si a continuat cu lansarea cartii „Secretele relatiei cu presa”.

Proiectul „Buticul de PR” si-a propus oferirea unor informatii practice si concrete, referitoare la activitatea de relatii publice desfasurata in agentiile si departamentele de comunicare.

6 gânduri despre „Trainingurile „Buticul de PR””

    1. Inca nu stim exact cand vom mai putea organiza seminarii si workshop-uri, deoarece avem un program foarte incarcat. Insa intentionam sa lansam in aceasta toamna cea de-a doua editie Buticul de PR, astfel inca sa putem oferi si altor juniori posibilitatea de a beneficia de informatiile transmise la cursuri.

      Larisa Toader

  1. Felicitari si succes mai departe. Daca aveti nevoie de trainer pentru urmatoarele actiuni, ma ofer. Cu colegii vostri din Iasi (Team Adventure) am colaborat doi ani consecutivi.

    Cu drag si incredere in voi,
    PR Ruxandra KRISAN

    1. Multumesc frumos pentru urari.
      Nu-mi dau seama la „colegi” te referi pentru ca nu suntem din Iasi si nici nu suntem firma de training. Suntem o agentie de relatii publice din Bucuresti care a decis sa impartaseasca din experienta sa juniorilor interesati de domeniul relatiilor publice.

Lasă un comentariu

…un magazin de relatii publice si comunicare