Internship platit la Russenart Communications

Russenart Communications ofera un internship online, platit, in perioada 15 mai – 15 august 2014 (pentru o durata de 3 luni).

Internship-ul se adreseaza tuturor celor interesati de o cariera in relatii publice, fie ca au absolvit sau nu o facultate in domeniul comunicarii.

Pe durata internship-ului, activitatile se vor derula exclusiv online, astfel ca persoanele interesate de internship pot fi atat din Bucuresti, cat si din alte orase (daca indeplinesc conditiile de admitere la internship).

La internship pot participa si persoane care deja lucreaza sau care pleaca din Bucuresti pe perioada verii, deoarece nu va fi necesara prezenta fizica la birou.

 

Ce primesti daca participi la internship? 

  • o bursa in valoare de 1000 lei (pentru o perioada de internship de 3 luni)
  • posibilitatea de a semna un contract pe perioada nedeterminatata (in functie de rezultate)
  • o adeverinta care sa ateste ca ai realizat practica de specialitate in cadrul agentiei
  • o scrisoare de recomandare care sa-ti ateste calitatile si pregatirea de specialist in relatii publice
  • posibilitatea de a-ti crea un protofoliu propriu pe durata internship-ului

 

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a participa la internship?

  • sa fi participat la Buticul de PR sau la orice alt curs de specializare organizat de Russenart Communications sau de alte agentii
  • sa demonstrezi ca ai urmatoarele calitati: atentie la detalii, implicare si intiativa (prin intermediul testului de inscriere si a probei de lucru pe care o vor primi cei care trec de preselectie)
  • sa ne trimiti testul pe care il vei descarca de mai jos (la sectiunea „Cum te inscrii”?

 

Cum te inscrii?

  1. Descarca de aici testul, completeaza-l cu informatiile necesare (pe care ar trebuie sa le stii de la Buticul de PR sau de la cursurile organizate de alte agentii) si trimite-l pe adresa de email office@russenart.ro pana pe 4 mai 2014 ora 20!
  2. Impreuna cu testul trimite-ti si CV-ul, impreuna cu diploma de absolvire a cursurilor de specializare (poate fi o fotografie a diplomei, daca nu gasest un scaner); daca ai absolvit Buticul de PR, este suficient sa spui editia la care ai participat.
  3. Daca vei trece de preselectie, vei face parte din cei 5 potentiali candidati care vor primi o tema pentru rezolvarea careia vor avea o saptamana (5 – 12 mai 2014)
  4. In functie de modul in care va fi realizata tema primita, o singura persoana va fi selectata pentru a participa la internship-ul platit, in perioada 15 mai – 15 august

2 gânduri despre „Internship platit la Russenart Communications”

Lasă un comentariu