Oferta last minute la Buticul de PR – au mai ramas 2 locuri reduse 50%

Profita de oferta Last Minute si inscrie-te la Buticul de PR 2014 pana pe 20 februarie 2014, pentru a beneficia de reducerea de 50% oferita pentru ultimele 5  2 locuri disponibile!

Adica vei plati doar 50 euro pentru participarea la Buticul de PR online sau 100 euro daca te inscrii la Buticul de PR – workshop-uri clasice (conform formularului de inscriere la pret redus de aici).

Ce primesti daca te inscrii la Buticul de PR 2014?

  • Participi la doua sesiuni de workshop-uri clasice sau online (2 saptamani) cu informatii concrete din domeniul PR-ului (conform programului de aici);
  • Inveti sa pregatesti materiale specifice PR-ului (o strategie de relatii publice, un calendar, un buget, un comunicat, un proiect CSR  etc.);
  • Iti creezi un portofoliu care sa te ajute la angajare (atunci cand te va intreba angajatorul ce experienta ai…);
  • Primesti doua diplome care vor atesta insusirea cunostintelor de PR;
  • Faci internship-uri in departamentele de comunicare ale unor companii romanesti sau multinationale
  • Primesti scrisori de recomandare de directorii departamentelor de comunicare in care faci internship-urile.

Cum te inscrii?

  1. Descarca formularul de inscriere la pret redus de aici pentru Modulul 1 si Modulul 2 si completeaza-l cu datele tale!
  2. Selecteaza perioada in care doresti sa participi la sesiunile de workshop-uri si mentioneaza daca doresti sa fie online sau clasice!
  3. Trimite formularul de inscriere pe adresa de email office@russenart.ro!
  4. Plateste taxa de inscriere in valoare de 50 Euro (in loc de 100 euro) – pentru participarea la cele doua Module de workshop-uri online sau taxa in valoare de 100 Euro (in loc de 200 euro) – pentru participarea la cele doua module de workshop-uri clasice.

Alte articole

Lasă un comentariu