Gafele din prima saptamana a campaniilor electorale

Prima saptamana a campaniilor electorale pentru alegerile prezidentiale 2014 a debutat cu o serie de ”gafe” mai mari sau mai mici (in functie de vizibilitatea obtinuta) realizate de contracandidati sau de candidatii insisi.

Dar sunt ele realmente ”gafe” sau doar par a fi?

Sa le luam pe rand:

Atacul asupra lui Klaus Iohannis

”Gafa” care a generat cea mai mare vizibilitate (in functie de comentariile obtinute, talk show-urile la care s-a comentat despre ea si reactiile in Social media) este afirmatia Gabrielei Vranceanu-Firea, referitoare la familia incompleta a lui Klaus Iohannis in lipsa copiilor. Afirmatia a generat reactii importante atat in presa cat si, mai ales, in social media, pentru ca multe persoane fara copii s-au simtit lezate. Au fost scrise materiale intregi prin care a fost criticata atat Gabriela Vranceanu Firea, cat si Victor Ponta.

Dar oare a fost intr-adevar o ”gafa”?

Citeste aici continuarea

Voi ce parere aveti?

Care credeti ca sunt cele mai mari/vizibile gafe ale acestei prime saptamani de campanie?

Cum credeti ca ar trebui sa procedeze, in continuare, staff-ul electoral al celor mai vizibili candidati la presedintie?

(Va reamintesc faptul ca Buticul de PR este un blog apolitic, adresat profesionistilor din domeniul comunicarii; prin urmare nu facem politica si nu avem candidati preferati. De aceea sunt acceptate doar comentarii referitoare la campaniile electorale.

Orice comentariu care critica sau lauda candidatii va fi sters.

In schimb acceptam/recomandam criticarea sau laudarea activitatilor campaniilor electorale, dupa caz, cu argumente 🙂

Parafrazand o expresie celebra :), imaginati-va candidatii la presedintie ca pe ”o napolitana” sau ”un detergent” pe care doriti sa o/il promovati…desigur detergentul/ napolitana nu vorbeste si nici nu are decizii proprii 🙂 ...

Un gând despre „Gafele din prima saptamana a campaniilor electorale”

Lasă un comentariu