„Buticul de PR” continua!

In perioada 7 -28 iulie a avut loc prima sesiune de traininguri gratuite „Buticul de PR” organizate de Russenart Communications.

Cursurile “Buticul de PR” s-au desfăşurat la IAA House şi au avut peste 400 de participanţi: manageri, specialişti de relaţii publice, reprezentanţi ai ONG-urilor şi ai instituţiilor de stat, jurnalişti şi studenţi.

Datorita interesului publicului pentru acest tip de cursuri cu aplicabilitate practica, proiectul „Buticul de PR” va continua in perioada 9 august – 3 septembrie, cu 4 sesiuni de workshopuri. Fiecare sesiune de workshop-uri va dura 5 zile (de luni pana vineri), cate 2-3 ore pe zi, intre orele 19 si 22.

Programul fiecarui workshop poate fi gasit aici, iar temele abordate in cadrul cursurilor vor face obiectul unei noi carti care va fi lansata  la inceputul anului 2011.

Pentru a acoperi costurile directe ale organizarii sesiunilor de workshop-uri, fiecare cursant trebuie sa achite o taxa de participare minima, de 30 lei+TVA/ workshop, insemnand 150 lei +TVA pentru o sesiune saptamanala de 5 workshop-uri.

Dupa fiecare sesiune de workshop-uri se vor elibera diplome de participare, care sa ajute cursantii sa se angajeze in agentiile si departamentele de relatii publice.

Cum te inscrii la sesiunile de workshop „Buticul de PR”?

Descarca de aici formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l pe adresa de e-mail larisa.toader@russenart.ro, in functie de sesiunea de workshop-uri la care vrei sa participi.

Dupa primirea confirmarii de participare, vei primi, printr-un curier, un voucher care iti va permite accesul la toate cele 5 cursuri ale sesiuni de workshop-uri la care te-ai inscris, urmand sa platesti taxa de participare in momentul primirii voucherului.

Inscrierile pentru sesiunile de workshop-uri se realizeaza astfel:

  • in perioada 2 – 6 august, pentru sesiunea I de workshop-uri (perioada de cursuri 9 – 13 august)
  • in perioada 2 – 13 august, pentru sesiunea II de workshop-uri (perioada de cursuri 16 – 20 august)
  • in perioada 2 – 20 august pentru sesiunea III de worskshop-uri (perioada de cursuri 23 – 27 august)
  • in perioada 2 – 27 august, pentru sesiunea IV de worskshop-uri (perioada de cursuri 30 august – 1 septembrie)

Numarul de participanti la un workshop este de maxim 20 de persoane, participarea fiecarui cursant fiind conditionata de inscrierea prealabila si de plata taxei de participare in perioada de inscriere.

Mare atentie!

  1. Pentru fiecare sesiune  de workshop-uri vor fi aprobate doar primele 20 de solicitari de inscriere, in ordinea sosirii mesajelor pe adresa de e-mail larisa.toader@russenart.ro
  2. In total, in toate cele 4 sesiuni de workshop-uri, vor exista doar 80 de cursanti
  3. Pentru a pastra continuitatea cursurilor, este necesar sa te inscrii la toate cele 5 workshop-uri ale unei sesiuni!
  4. Nu este permisa schimbarea sesiunii alese!
  5. In cazul depasirii perioadei de inscriere pentru o anumita sesiune, inscrierea ta nu mai este luata in considerare pentru sesiunea respectiva
  6. Nu va exista posibilitatea returnarii banilor, in caz ca, din diferite motive, nu vei mai putea participa la sesiunea pentru care te-ai inscris!

Va astept!

Larisa Toader

Un gând despre „„Buticul de PR” continua!”

Lasă un comentariu